Waarom Hartman?

Onze winkel
 
Hartman Tweewielercentrum is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van tweewielers, producten en overige diensten op het gebied van tweewielers. Door een uitgebreide voorraad zijn we de enige speler in de regio die een breed assortiment tweewielers kan aanbieden.
 
Vandaag de dag is de fiets niet meer weg te denken van het huidige straatbeeld en een duurzaam vervoersmiddel. Wij hebben een groot aanbod aan elektrische, stads, hybride-tour, sport en kinderfietsen. Door onze grote en uitgebreide voorraad, kunnen wij u snel laten geniet van uw nieuwe fiets.
 
Ons assortiment elektrische, stads en hybride-tourfietsen bestaat uit de volgende merken: Gazelle, Batavus en Kalkhof welke centraal staan in onze winkel. Hiernaast vertegenwoordigen wij ook de merken Sparta, Cortina, I:SY, Sensa, Union, Qio en Victoria.
 
Op het gebeid van sportfietsen heeft u de keuze uit racefietsen, (elektrische) mountainbikes en gravelbikes, bestaande uit de merken: Merida, Sensa, Focus, Bulls en Conway.
 
Heeft u specifieke wensen en/of voorkeuren, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ook altijd van dienst, niks is voor ons te gek. U als klant staat altijd centraal.
 
Heeft u liever een gebruikte fiets dan ben u ook bij ons aan het juiste adres. In gebruikte fietsen hebben wij allerlei merkfietsen in ons assortiment, die uit meer dan 200 fietsen bestaat. Voor eenieder wat wils dus. Als u een klaargemaakte gebruikte fiets bij ons koopt, krijgt u er 6 maanden garantie bij. Koopt u een klaargemaakte gebruikte elektrische fiets dan is deze garantietermijn zelfs een heel jaar.
 
U bent altijd welkom in onze winkel om te vragen naar de mogelijkheden voor u en maakt een proefrit op de fiets die bij u past.
 
Wij zien u graag bij ons in de winkel!