Ons team

Ons vaste werkplaats team bestaat uit 6 vakbekwame mannen die 6 dagen per week voor u klaar staan.
 
Coen Hartman

“Naast eigenaar van het bedrijf draai ik ook lekker mee in de werkplaats met dit leuke team. Bij ons is elke dag een feestje maar wordt er ook keihard gewerkt. Met deze mannen Bennekom en omstreken mobiel houden is onze uitdaging.”

 
Remy Gieling

“Inmiddels ruim 12 jaar werkzaam binnen dit bedrijf. De laatste jaren vervul ik de taken van werkplaats chef en ben ik het aanspreekpunt voor klanten aan de balie. Mijn specialisme is het opsporen en oplossen van E bike storingen en het afwikkelen van Garantie werken.”

  Wim Gerrits

“Jaren een technisch beroep gehad bij een fabriek en aansluitend gekozen voor dit mooie vak, wat ik alweer ruime tijd met veel plezier doe. Samen met Fred zorgen wij voor het reguliere onderhoud van alle soorten fietsen. Geen dag is hetzelfde en daarnaast heb ik de afgelopen jaren mijn kennis op E bike gebied flink kunnen uitbreiden.”

 
Jan Teunissen

“Al meer dan 30 jaar een vaste waarde bij dit familie bedrijf. In de loop der jaren alle functies en taken vervuld. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor het rijklaar opbouwen van nieuwe fietsen. Daarnaast doe ik de nazorg van de nieuwe fietsen in de vorm van servicebeurten.”