Het verkoop team

Ons verkoop team bestaat uit:

Gernand van Dijk 
"Na 12 jaar in de bouwwereld te hebben gezeten heb ik van mijn hobby toch mijn werk kunnen maken. Nu 4 jaar bij dit leuke bedrijf werkzaam en verantwoordelijk voor alle taken in de winkel. Inkoop, inrichting, assortiment keuze, internet verkoop, verkoop en klanten advies. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Bikefitting. Dat houdt in dat ik een uitgebreide lichaamsmeting om kan zetten naar een juiste afstelling van de fiets. Werken in Bennekom is erg leuk, fantastische mensen en een gezellig dorp!"

Sandra Koldenhoff
"Ruim 5 jaar sta ik zo'n 20 uur per week in de winkel. Ik vind de variatie van mensen en hun wensen het leukste van dit werk. Samen tot de juiste keuze komen en ze met een tevreden gevoel op hun nieuwe fiets laten stappen maakt mijn dag goed. Mijn specialisme is met name het segment van kinder -en stadsfietsen. Verder heb ik gevoel voor trends en mode dus voor een hippe fietstas moet je ook bij mij zijn!"

Jessica Beukhof
"Momenteel werk ik nog 8 tot 10 uur per week in de winkel van Hartman. Ik ben verantwoordelijk voor de toonbaarheid van de winkel, en draag mijn steentje bij in de huishoudelijke taken die een bedrijf ook met zich mee brengt. Verder heb ik mijn kennis paraat op het gebied van stads, tour -en elektrische fietsen dus ondersteun ik ook prima in de verkoop."