Het verkoop team

Uw vertrouwde adviseurs: Het verkoop team dat u persoonlijk begeleidt


Ons gespecialiseerde verkoopteam staat klaar om u te helpen met de nieuwste fietsen. Wij bieden deskundig advies over E-bikes, Tourfietsen en Stadsfietsen, maar ook voor de sportliefhebber is er voldoende keuze in het Racefiets, Gravelbike en Mountainbike segment . Met onze geavanceerde hulpmiddelen, zoals een bikefitting station, kunnen wij u op maat gemaakt advies geven. Bezoek ons voor de beste service en het meest actuele aanbod.

Martijn 

Ruim 7 jaar geleden begon Martijn in onze werkplaats en inmiddels is hij een onmisbare kracht in onze showroom. Heeft u een specifieke vraag over een bepaald product of fiets? Martijn is de persoon die u zoekt. Hij is ook zeer deskundig op het gebied van racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Tot slot is Martijn een kei in het meedenken bij o.a. zitproblemen en probeert hij altijd de best passende oplossing voor onze klanten te realiseren. Voor optimaal comfort en fietsplezier!


Jeroen

Sinds het najaar van 2022 is Jeroen onderdeel van Hartman Tweewielercentrum, en inmiddels is hij een onmisbare duizendpoot in onze organisatie. Zijn brede productkennis, droge humor en de drijfveer om klanten optimaal te helpen bij hun keuzes, maken hem een erg fijne collega. Naast zijn werkzaamheden in de winkel is Jeroen ook vaak in en rond de werkplaats te vinden. Een fiets in elkaar zetten? Dat doet hij moeiteloos.


Chris

Chris is in het voorjaar van 2024 toegetreden tot het team van Hartman Tweewielercentrum. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven en zijn passie voor fietsen voegt hij veel waarde toe aan ons team. Naast het adviseren van onze klanten, richt hij zich op het optimaliseren van de organisatie.


Olivier

Komt u op zaterdag bij Hartman Tweewielercentrum, dan is de kans groot dat u Olivier tegen het lijf loopt in de winkel. Al bijna twee jaar is Olivier onze zaterdagkracht en heeft hij al vele klanten kunnen adviseren in hun fietskeuze. Naast fietsen verkopen heeft hij ook een passie voor muziek. Vraag hem er eens naar bij een bezoek aan onze winkel. Wel op de zaterdag natuurlijk!