Het verkoop team

Ons verkoop team is gespecialiseerd op het gebied van fietsen. Zij staan voor u klaar om u te helpen aan de nieuwste producten, en u gespecialiseerd advies te geven op het gebied van fietsen. Dankzij de hulpmiddelen die beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld een bikefitting station kunnen wij advies op maat geven, zowel in de E-bike als in de sportfiets categorie.

Jeroen Baan

"Na 3 jaar ervaring opgedaan te hebben bij Stella, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Begin 2020 kwam een vacature vrij bij Hartman Tweewielers, hier werdt ik gelijk enthausiast van. Het helpen van klanten en zo goed mogelijk iemand verder helpen met de aanschaf van een fiets is waar ik mijn plezier uit haal. "
 

Sandra Koldenhoff 

"Ruim 5 jaar sta ik zo'n 20 uur per week in de winkel. Ik vind de variatie van mensen en hun wensen het leukste van dit werk. Samen tot de juiste keuze komen en ze met een tevreden gevoel op hun nieuwe fiets laten stappen maakt mijn dag goed. Mijn specialisme is met name het segment van kinder -en stadsfietsen. Verder heb ik gevoel voor trends en mode dus voor een hippe fietstas moet je ook bij mij zijn!"

 

Martijn van de Born

"2 Jaar geleden ben ik aangesteld als werkplaatsmedewerker. Sindsdien is de verkoop mij steeds meer gaan interesseren. Nu ben ik vanaf mei aangesteld als verkoopmedewerker en specialiceer ik mij vooral in het racefietssegment. Ik heb om een goed advies te kunnen geven meerdere cursussen gevolgd, waaronder een cursus over de Gazelle Ami en specialiseer ik mij in de verschillende type e-bikes die onze winkel te bieden heeft."
 

Thomas Randwijk

"Toen er een vacature open stond als weekendhulp besloot ik dat ik voor deze baan zou gaan, en ik heb er geen moment spijt van. Ik hou van de diversiteit van mijn werk, elke klant is anders, en om goed advies te bieden heb ik veel over fietsen mogen leren. Ik ben zelf thuis in de mountainbikewereld, en vind het een goede zaak om mensen te helpen aan een mountainbike. Verder heb ik een cursus bikefitting gedaan, zodat fietsen leuker en leuker wordt. "