Geschiedenis

Hartman Tweewielers

Al meer dan 80 jaar is Hartman Tweewielers toonaangevend op het gebied van fietsen in Bennekom. Het begon voor de 2e wereldoorlog al met een klein winkeltje met werkplaats. In middels is Hartman Tweewielers uitgegroeid tot een groot modern bedrijf. Maar nog steeds wordt de zaak geleid door een Hartman, de kleinzoon van de oorspronkelijke oprichter. 
 

In al die jaren is er veel veranderd in de fietsbranche en de fietsenzaak veranderde mee. Vandaag de dag zie je bijvoorbeeld  de elektrische fiets steeds vaker in het straatbeeld. Ook bij Hartman is er een groot aanbod aan elektrische fietsen. Maar ook voor kinderfietsen, stadsfietsen, hybridefietsen en sportfietsen is er bij Hartman een ruime keus. Veel fietsen zijn op voorraad bij ons, zodat wij snel kunnen leveren. De grote fietsenmerken Gazelle en Batavus staan centraal in ons assortiment, maar ook voor merken zoals Sparta, Merida, Cortina, Loekie en Victoria kunt u bij ons terecht.
 

Ook in gebruikte fietsen hebben wij allerlei merkfietsen in ons assortiment, die uit meer dan 200 fietsen bestaat. Voor elk wat wils dus. Als U een klaargemaakte gebruikte fiets bij ons koopt, krijgt u er 6 maanden garantie bij. Koopt u een klaargemaakte elektrische fiets dan is deze garantietermijn zelfs een heel jaar. Vraag naar de mogelijkheden en kom gerust een keer langs voor een proefrit. 

 

Wij zien u graag bij ons in de winkel of werkplaats!